söndag 4 december 2011

Knarkande sverigedemokrater och interna konflikter bland nazis

Det är roligt att läsa när det går dåligt för den elaka sidan. När det går illa för dem som individer, för deras organisationer och för det de står för.

Ex-sverigedemokraten William Petzälls mamma får inte hjälp från hemtjänsten när sonen är hemma. I GT/Expressen står det att de anställda upplever obehag när han är där. Det är inget unikt för sådana fall finns det i varje hemtjänstdistrikt och det är väl egentligen rätt sorgligt att pundarungar som William Petzäll ska förstöra för sina hjälpbehövande föräldrar. Nå i det här fallet vill jag bara vara skadeglad för när vi ändå är inne och snackar Petzäll så är det inte helt osannolikt att det är han som är den riksdagsman som nassarna uppger ska tala vid deras demonstration i Stockholm 10 december. Ingen riksdagsman som inte redan blivit sparkad ur sitt parti skulle ställa upp där. Inte ens en riksdagsman i Sverigedemokraterna.

Fast det är ju bara spekulationer och utspelet kan ju bara vara en grej för att få lite snack kring deras parad. Och det har de lyckats med. Ändå kommer varenda en av de antirasistiska demonstrationerna att dra flera gånger fler än vad som går i det bruna ledet. En av de motdemonstrationerna är Vi är 94 procent. Den demonstrationen samlas i Kungsträdgården 12.00 vid statyn av Karl den tolfte. Lördag 10 december.

Gänget bakom naziparaden har för övrigt börjat bråka inbördes. Tidningen Expo rapporterar om att ledaren för Nationaldemokraterna fått spö av några andra nassar. De interna konflikterna inom nasseleden är en härva utan like med ledande personer som hoppat av och bytt gäng och hållt på. Bråk om pengar uppges vara grunden för den senaste misshandeln. De "nationella", för att använda deras eget uttryck, bevisar gång på gång att de är ena riktiga tomtar.

Och tänka sig att Petzäll inte är den enda sverigedemokraten som gillar tyngre droger. I Jönköping har en sverigedemokrat hoppat av politiken efter att ha blivit påkommen med lite av varje. (Expo)

Är det Petzäll och sådana typer ni vill ska styra landet? Det är en fråga till er klantar som röstade på SD. Den vanliga högern är också ena riktiga apor men av andra anledningar. De försöker dessutom åtminstone dölja sitt människoförakt. Ja alla utom Carl Bildt den självgode mannen som är utrikesminister.

Jag avslutar med ett klipp med en del sköna lirare i de bruna leden. "Krossa kommunismen, krossa kommunismen" och nationalsången skrålad i fyllan ljuder alltid lika skönt. Kolla klippet och skratta åt nassar och Sverigedemokraternas föregångare.