torsdag 8 december 2011

Enad höger?

viar94procent.org hittar ni en fin sammanfattning av de senaste internstridigheterna i nassekretsar. Informativt och underhållande. Det vore ännu mer underhållande om de får problem att hålla sams på lördag och börjar slåss inbördes framför alla antirasister. Som ett hundslagsmål. Eller grisslagsmål kanske.

Ett klipp från youtube: Nationalsocialistisk Front har torgmöte. Det gänget heter nu Svenskarnas Parti. Och de må se ynkliga ut där de står skyddade av polisen men i fyllan och och med lite tjack innanför västen så är de jättetuffa. Så tuffa att de angriper sådana som dig och mig på gatan om vi är ensamma. Och om de är ett gäng. Jävla apor!

Det ryktas för övrigt att Svenska Motståndsrörelsen bestämt sig för att ställa sig bakom nazistparaden på lördag. Om de nu finns kvar eller om det bara är chefen som bestämt sig för att det är lika bra att hänga på för att det kanske går att tigga till sig lite gratis sprit. Å andra sidan har smr-chefen Klas Lund också skrivit det här: äcklig nazisthemsida. Men det kanske är gammalt. Eftersom det kan svänga fort bland de där typerna så är det svårt för anhängarna att anhänga med. Kommentarerna på äckelsidan är ganska roliga i och för sig. Som nicken "Jesper" och "Jeff Hede" som avslutar sina inlägg med "Hell Lund!", Hell Klas Lund!" och "nationalsocialismen är biologisk, en naturlag". Men snälla nån hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Amen herregud. Vilka argument för preventivmedel de där människorna är så fort de öppnar käften eller skriver ett inlägg.

Demonstrera mot asen på lördag. Om ni är i Stockholm. Eller förresten ta er dit om ni har möjlighet. Kungsträdgården vid Karl XII statyn den 10 december klockan 12.00. Och senare, 15.00 vid Slussen där LO och Vänsterpartiet har en manifestation. Karta över Stockholm med platser och tider inlagda