söndag 11 december 2011

Naziparaden i Stockholm

Nazisternas stora dag blev mest platt fall för dem. De står ett par hundra och håller tal för varandra i två timmar sen vandrar de fram och tillbaka bärande på en kista i en kvart med två "liemän" med plastliar strosandes bakom. En av de som bar kistan var en dråpdömd - ganska snuskigt och föraktfullt att sätta den jäveln på den platsen. Överhuvudtaget snuskigt och föraktfullt mot de som mördats av nazister senaste trettio åren att hitta på nåt sånt där. En grupp motdemonstranter höll upp lappar med namnen på dessa mördade personer längs vägen de gick. Förhoppningsvis kan det ha gett en funderare till en och annan tvehågsen nazimarschdeltagare. Någon tvehågsen som kanske har något bakom pannbenet kanske tänker till och överger nazismen och hela det där gänget. Alla kan ju inte vara helt pantade, någon måste det ju finnas som kan tänka och deltog mest för att... ja vad det nu kan ha funnits för skäl att delta i en nazimarsch.

Seriehunden Rocky stannade hemma från motdemonstrationerna igår på grund av bakfylla. Eller åtminstone skaparen av jycken Kellermannen på Twitter. Arne Anka, en annan legendarisk drinkare stannade nog i värmen på Zekes. Där vet vi dock att han kan hålla tal mot nazism och administrativa ytan som kallas Sverige: Nazism och administrativa ytor, youtubeklipp.

Den riksdagsman som skulle tala såg ingen röken av eftersom det bara var ett pr-trick. Att de läste upp ett patetiskt skrivet brev från denne låtsas-riksdagsman gör att hela knepet genomskådas. Synd för den onda sidan. Trevligare för den goda.

Dagens videoklipp blir en av nassarnas egna från igår. Den visar den förnedring de blir utsatta för på väg till mötesplatsen på Mynttorget. Förnedringen fortsätter resten av dagen.